maandag t/m vrijdag 09:00 – 17:00 uur | zaterdag en zondag gesloten

maandag t/m vrijdag 09:00 – 17:00 uur | zaterdag en zondag gesloten

Textielbedrukking

Textieldruk is ideaal voor het creëren van gepersonaliseerde (bedrijfs)kleding en promotiemateriaal. Of het nu gaat om t-shirts, hoodies, polo’s, petten, welk kledingstuk dan ook we bedrukken ze met precisie en aandacht. U kunt bij ons uw eigen kleding afgeven of bestellen uit het grote aanbod van onze leveranciers.

Offerte aanvraag:

Elk project is anders en iedere klant heeft andere wensen. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen en wat de kosten gaan worden? Mail ons met uw wensen of vul het contactformulier in voor een vrijblijvende prijsopgave. Wij bieden u graag de scherpste prijs aan.

Aanleveren:

U kunt uw bestanden aanleveren door te mailen naar info@ditofdat.nl Voor het beste resultaat is het aan te raden PDF bestanden door te sturen. Voor het juist aanleveren via bijvoorbeeld uw project vanuit Canva vind u onderaan deze pagina enkele handige tips. Bestanden groter dan 10MB kunt u het beste via www.wetransfer.com uploaden. Mocht je vragen hebben of twijfelen of je bestand juist is, wij kijken graag met je mee.