maandag t/m vrijdag 09:00 – 17:00 uur | zaterdag en zondag gesloten

maandag t/m vrijdag 09:00 – 17:00 uur | zaterdag en zondag gesloten

Print & Drukwerk

Of u nu op zoek bent naar visitekaartjes, enveloppen, briefpapier, flyers, posters, menukaarten, uitnodigingen, kaarten of ander drukwerk, wij zorgen voor een professioneel resultaat.
Met onze moderne apparatuur zijn wij in staat om al uw creaties, zowel zakelijk als particulier, tot leven te laten komen. Of het nu gaat om één afdruk of een grote oplage, u kunt altijd bij ons terecht.
Door de productie in eigen huis kunnen we de lijnen kort houden en de kwaliteit altijd controleren. Met de diverse afwerktechnieken verzorgen we uw werk van begin tot eind.

Aanleveren vanuit Canva

Heb jij jouw ontwerp gemaakt in Canva met deze tips zorg jij ervoor dat jouw bestand gelijk geschikt is voor drukwerk.

Bestand opslaan via Canva

Offerte aanvraag:

Elk project is anders en iedere klant heeft andere wensen. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen en wat de kosten gaan worden? Mail ons met uw wensen of vul het contactformulier in voor een vrijblijvende prijsopgave. Wij bieden u graag de scherpste prijs aan.

Aanleveren:

U kunt uw bestanden aanleveren door te mailen naar info@ditofdat.nl Voor het beste resultaat is het aan te raden PDF bestanden door te sturen. Voor het juist aanleveren via bijvoorbeeld uw project vanuit Canva vind u onderaan deze pagina enkele handige tips. Bestanden groter dan 10MB kunt u het beste via www.wetransfer.com uploaden. Mocht je vragen hebben of twijfelen of je bestand juist is, wij kijken graag met je mee.

Familiedrukwerk:

Uitnodigingen nodig voor je feest of jullie bruiloft? Geboortekaartjes omdat jullie in verwachting zijn of drukwerk na het verlies van een dierbare. In de mooie en verdrietige momenten van het leven staan wij graag voor u klaar.

Geboortekaartjes

Vrije vorm drukwerk

Trouwkaarten

Menukaarten